Maatregelen Corona virus.

 In Nieuws

Sikkens Center Boxtel update Corona-virus
Op dit moment worden we allemaal geconfronteerd met het Corona-virus (COVID-19). Voor Sikkens Verkoop is de veiligheid en gezondheid van onze klanten, leveranciers en uiteraard onze medewerkers heel belangrijk en dit willen we graag benadrukken. Sikkens Center Boxtel volgt nauwkeurig de richtlijnen van het RIVM en blijft vooralsnog geopend.
Uiteraard hebben al onze Sikkens Center vestigingen daar waar nodig voorzorgsmaatregelen getroffen. Wij hebben de verantwoordelijkheid om u zo veilig mogelijk te kunnen blijven bedienen. Dit betekent dat de richtlijnen van het RIVM leidend zullen blijven.
Hoe kunnen wij u optimaal blijven bedienen, zoals u van ons gewend bent.
• Probeer uw bestellingen zoveel mogelijk telefonisch of per E-mail te organiseren. Wij geven de voorkeur aan bezorgen, maar de vestigingen zijn vooralsnog geopend op de normale openingstijden. Hoe dat er in de nabije toekomst uitziet, kunnen we op dit moment niet voorzien.
We houden minimaal 2 meter afstand van elkaar.
Onze medewerkers blijven achter de balie.
• Wij willen u tevens wijzen op de mogelijkheid van onze afhaalkluis. Hier kunt u zelf uw order wegpakken, dat bespreken we graag per telefoon met u.
• In onze vestigingen worden gebruikte objecten regelmatig gereinigd.
• Tevens verzoeken wij iedereen regelmatig de handen te wassen.
• Voelt u zich niet lekker of bent u verkouden, laat dan uw bestelling vooral bezorgen en kom niet naar onze vestigingen. Denk aan uw gezondheid en die van anderen!
*We vragen onze Account Managers om zoveel mogelijk telefonische ondersteuning te geven en contacten op deze wijze met u te onderhouden.
• Mocht technische ondersteuning nodig op het werk nodig zijn, dan gaat dit in goed overleg.
Het werk voor u gaat gewoon door en dat begrijpen wij!
Onze koffie machines staan aan, maar we vragen u om de koffie zelf te pakken, en mee te nemen voor onderweg.
Betalingen aan de balie bij voorkeur pinnen.
Wij vragen u het begrip voor de genomen maatregelen in onze vestigingen, hierdoor kunnen wij u optimaal blijven bedienen. Wij zullen er alles aan doen om onze service het niveau te laten behouden dat u van ons gewend bent.
Heeft u nog verdere vragen, neem dan contact op met uw vestiging of uw regulier contactpersoon.

Met vriendelijke groet,
Jim, Sebastiaan, Monique, Edward en Jeroen.

Recent Posts

Leave a Comment