Het adres in de regio voor jouw Sikkens producten.

ons verhaal

exterior_4-rubbol-xd-hg

Door onze kennis en know-how kunnen wij u een passend en persoonlijk advies bieden.

Persoonlijke Service
Service staat bij Sikkens Center Boxtel hoog in het vaandel. Of het nu gaat om de openingstijden van de onze vestiging of de persoonlijke benadering: we doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn elke werkdag geopend van 07.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 7.00 tot 12.00 uur. Wat voor 10 uur is besteld wordt dezelfde dag bij u geleverd.

Kennis
Al onze medewerkers volgen regelmatig producttrainingen van onze leveranciers, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche. Deze vakkennis zetten we in om jou te voorzien van het beste advies.

Kwaliteit
Sikkens Center Boxtel heeft producten met de hoogste kwaliteit in de markt. Deze producten zijn uitermate geschikt voor de professionele schildersbedrijven maar ook voor onderhoud teams en klusbedrijven. Samen met ons het gewenste resultaat in kwaliteit en duurzaamheid.

0
KM VANAF DE A2

Sikkens Center Boxtel ligt zeer dicht bij de A2. Neem afslag Boxtel (nummer 26) en vervolg de weg richting industrieterrein Ladonk. Neem de rotonde rechtdoor. In 800 meter vindt je Sikkens Center Boxtel aan je rechterzijde. Nog even snel iets nodig? Dat kan bij Sikkens Center Boxtel.

Waarom zijn wij verschillend?

Wij zijn jouw totaalleverancier voor Sikkens producten

Wil jij mooie dingen gaan maken?  Je bent welkom  bij Sikkens Center Boxtel. Bekijk in onze vestiging het assortiment met heerlijk kop koffie.

Eco-vriendelijk

Een goed doordachte werkwijze en het gebruik van de juiste producten zijn de basis voor duurzaam schilderen. Het gaat vooral over het inschatten van de impact van je werk. Wij denken met je mee.

Ruim Assortiment

In ons assortiment vind je lakken, verven en non-paint artikelen van de beste merken uit de verfbranche. Allemaal hebben ze een jarenlange ervaring in de schilderswereld.

5 Sterren service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om de openingstijden van de onze vestiging of de persoonlijke benadering: we doen er alles aan om jou een glimlach te bezorgen.

Benieuwd? Bezoek de winkel!