Ons ruime assortiment

VERVEN EN COATINGS.

KWALITEIT.

Ons verfassortiment bestaat uit binnen- en buitenmuurverven met uiteenlopende eigenschappen. Daarnaast voeren we een extra duurzame lijn: EcoSure. De producten van EcoSure hebben een zeer lage milieu-impact, uiteraard gecombineerd met topkwaliteit. Ideaal voor projecten waar duurzaamheid van belang is. Alle verf wordt ter plekke gemaakt in de gewenste kleuren.

s3937-beeld-online-emmers-wit
s3937-beeld-online-blikken-wit

KWALITATIEVE LAKKEN.

VEEL KEUZE.

Voor alle toepassingen en elke ondergrond is er een perfecte lak: hoogglans binnenlak, extreem weersbestendige buitenlak of zijdeglans aflak. Onze vakspecialisten adviseren je graag over de juiste lak voor je schilderklus. Waar nodig komen we naar je locatie om de ondergrond en omstandigheden te bekijken. Aan de hand daarvan bepalen we het juiste product voor het werk.

NON PAINT.

HANDIG.

Je vindt bij ons een selectie van schildersgereedschap en materialen. In deze rubriek vindt je naast schilderskwasten, schuurmachines en verfkrabbers ook schildersmaterialen zoals wisselbekers, verfbakjes, verfemmers en verfrollers voor het professionele schildersbedrijf.

sikkens-assortiment-kwasten-1
sikkens-assortiment-vulmiddel

VULMIDDELEN.

GEEN SPELD TUSSEN TE KRIJGEN.

Een ondergrond voorbereiden is het halve werk, daarom vindt je bij ons de juiste producten om houtrot, spijkergaten en beschadigingen te bewerken met het juiste product voor jouw project. Door de grote voorraad en diversiteit kunnen wij je altijd een passend en duurzaam advies bieden.

Waarom zijn wij verschillend?

Wij zijn jouw totaalleverancier voor Sikkens producten

Zoek je een Sikkens product? Deze vindt je bij Sikkens Center Boxtel. Bekijk in ons warehouse het assortiment met een bakje koffie.

Eco-vriendelijk

Een goed doordachte werkwijze en het gebruik van de juiste producten zijn de basis voor duurzaam schilderen. Het gaat vooral over het inschatten van de impact van je werk. Wij denken met je mee.

Ruim Assortiment

In ons assortiment vind je lakken, verven en non-paint artikelen van de beste merken uit de verfbranche. Allemaal hebben ze een jarenlange ervaring in de schilderswereld.

5 Sterren service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om de openingstijden van de onze vestiging of de persoonlijke benadering: we doen er alles aan om jou een glimlach te bezorgen.

Benieuwd? Bezoek de winkel!

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen? Je kunt ons een bericht sturen over:
- Het plaatsen van een bestelling
- Vragen over onze producten
- en meer...