Muurverven mat of afwasbaar?
Kwaliteit.

Of je nu opzoek bent naar muurverf die makkelijk is te reinigen, of een muurverf met een extra matte uitstraling! binnen ons verfassortiment vinden we altijd een product wat past bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn veel van onze producten voorzien van Ecolabel en hebben een zeer lage milieu-impact, uiteraard gecombineerd met topkwaliteit. Dus jouw partner voor projecten waar duurzaamheid van belang is. Product gevonden? dan wordt deze voor jouw in de gewenste kleuren aangemaakt op één van onze computergestuurde kleurmengmachines.

Kwalitatieve lakken & grondverven.
Veel keuze.

Voor alle toepassingen en elke ondergrond hebben wij voor jouw de primer en lak. Hoogglans, zijdeglans of mat, Sterke binnen lakken huidvetresistent of extreem weersbestendige buitenlak. Onze mensen adviseren je graag over het juiste product voor jouw toepassing. Waar nodig komen we naar je toe om samen tot een goed advies te komen voor de ondergrond en omstandigheden. Aan de hand daarvan bepalen we het juiste product voor het werk.

Verfrol, kwast of dat rolletje tape.
Handig.

Je vindt bij ons een grote selectie van Meesterhand gereedschappen zoals kwasten, rollers, kitten en afplakmaterialen. Ook kun je bij ons terecht voor, Festool schuurmachines Mascot werkkleding, verfkrabbers, verfbakjes en verfemmers voor jouw werkzaamheden.

Polyfilla PRO reparatie middelen.
Geen spelt tussen te krijgen.

Een ondergrond voorbereiden is het halve werk, daarom vindt je bij ons de juiste producten om houtrot, spijkergaten en beschadigingen te bewerken met het juiste product voor jouw project. Door de grote voorraad en diversiteit kunnen wij je altijd een passend en duurzaam advies bieden.

Met jouw Vakmanschap en onze producten en diensten, lever jij het beste schilderwerk

Eco-vriendelijk

Een goed doordachte werkwijze en het gebruik van de juiste producten zijn de basis voor duurzaam schilderen. Het gaat vooral over het inschatten van de impact van je werk. Wij denken met je mee.

Ruim assortiment

In ons assortiment vind je lakken, verven en non-paint artikelen van de beste merken uit de verfbranche. Allemaal hebben ze een jarenlange ervaring in de schilderswereld.

5 sterren service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om de openingstijden van de onze vestiging of de persoonlijke benadering: we doen er alles aan om jou een glimlach te bezorgen.